cadbury chocolate cake

this is a very easy cake to make, and doesn’t need mixer at all…

ingredients:

1/4 cup cocoa

1 cup water

150g butter

1 1/2 cup sugar

1/2 tspn bi-carb soda

2 eggs

1 tsp vanilla essence

1 1/2 cup SR flour

method:

blend cocoa with a little water to make smooth paste. place in a saucepan with the rest of water, butter, sugar and soda. stir over medium heat until butter melts. allow to cool. add eggs and vanilla and beat well. sift in flour. bake in moderate oven for 40-50 minutes. allow to cool 5 minutes before turning out. let the cake really cool before you put the icing.

Advertisements

2 thoughts on “cadbury chocolate cake

  1. hi mindy,iya niy kemarin bikin cake itu for my hubby bday so ga sempat moto2 uda ludes pun:D next time dey gue insert picnya yea… kalo ga ada cadbury cocoa pake cocoa yang lain juga boleh koq, kalo gue bilang cadbury di jak rasanya busuk dey min, tapi yang di australiyah sini siy enakkk dan baunya juga emang cocoa gitu. ini cocoa yang powder yea.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s